Prisvärt

Däckhotell i Västerås

1 500+ nöjda kunder använder vårt däckhotell!

Lämna dina däck i trygga händer hos Aroslund Däck & Rekond i Västerås för bekvämlighet och säkerhet. Vi kontrollerar mönsterdjupet för att garantera din säkerhet innan vi kontaktar dig för att byta däck. Dina däck blir noggrant rengjorda innan de förvaras, redo för nästa säsong. Korrekt lagring hos oss bidrar till att öka dina däcks livslängd och hjälper dig att spara både tid och plats.

Vad ingår i vårt däckhotell?


Däckförvaring

Dina hjul är försäkrade mot brand, stöld eller annat sabotage. Vi förvarar hjulen hos oss, vilken gör det smidigt att hämta ut dom om du säljer din bil snabbare än vad du tänkt.

Hjulskifte

Vår personal är utbildad för att göra hjulskiftet så säkert som möjligt. Vi kontrollerar lufttrycket i däcken, ser till att hjulen hamnar rätt och drar bultarna med momentnyckel.

Hjultvätt

När du förvarar dina hjul hos oss så tvättar vi självklart dom. Vi använder hjultvätt av senaste teknologin, ultraljud. Fälgarna blir mycket renare än i en traditionell hjultvätt med kulor. Risken för att skada fälgarna är obefintlig.

Varför är vårt däckhotell så populärt bland Västeråsare?

”Vårt däckhotell är inte bara prisvärt, utan det uppskattas av många för vår kunskap och erfarenhet. Kunder värdesätter vår expertis och kunskap!” 

– Joakim Andrezius, Grundare Aroslund Däck & Rekond

4.7
Baserat på 95 recensioner
powered by Google
Stefan IvemoStefan Ivemo

15:56 12 Feb 24

Jan Erik AxmanJan Erik Axman

05:30 03 Nov 23
Har nu bytt däck hotell till Aroslund Däck & Rekond AB.Rätt pris och bra service, när jag kom möttes jag upp av killen som skulle byta däck och jag behövde inte vänta länge innan jag kunde åka därifrån igen. Fick också ett Förvaringsbevis där mönsterdjupet var angivet, riktigt bra!

Christian BergströmChristian Bergström

13:26 19 Oct 23

Kjell EnbergKjell Enberg

21:05 10 Jul 23
En av få däckhotell i Västerås som hade plats för våra nya tunga däck. Därtill bra pris för förvaringen och också snabb service.De skickar kallelse när det är tid att byta däck men du kan byta tid via internet.

Lisa ZimmermannLisa Zimmermann

11:46 23 May 23
snabb, vänlig och kompetent. hade en spik i däcket.

Z ZZ Z

10:14 08 Dec 22
Hej, efter tidigare ”feltryck” betyg 😌så uppdaterar jag med ett medvetet betyg🙂. Bra bemötande från leverantören men önskar lite fler alternativ på övergripande utbud på däck.

Dan zDan z

15:32 20 Apr 22
Skaffade ett däck&fälg paket med lite vägledning ifrån Jocke. Otroligt nöjd!

Nichlas SamuelsenNichlas Samuelsen

13:14 01 Dec 20
Snabb och bra service, trevligt bemötande!Lite svårt att hitta dit med Google Maps. Ligger bakom Taxi Västerås (korsningen mellan Elledningsgatan och Energigatan). Bra skyltat utanför.

js_loader

Säkert & tryggt

Vi ser till att dina däck håller längre genom rätt förvaring. Vi håller dig informerad när det är dags för däckskifte. Vi har strukturerat vårt lager så att dina däck är lättåtkomliga vid behov, till exempel om du vill sälja dem eller din bil.

Hur fungerar det om något skulle hända dina hjul under vårt ansvar?
Om du har halv eller helförsäkring så står ditt försäkringsbolag för halva kostnaden och vårt försäkringsbolag för den andra halvan av hjulens värde.

Hos oss är det både säkert och bekvämt att förvara dina däck!

När du får använda vinterdäck!

  • Du måste använda vinterdäck vid vinterväglag under tidsperioden 1 december – 31 mars.
  • Du får använda dubbdäck under tidsperioden 1 oktober – 15 april.
  • Det är förbjudet att använda dubbdäck under tidsperioden 16 april – 30 september om det inte är eller förväntas bli vinterväglag.

Dubbdäck och friktionsdäck

Med vinterdäck menas dubbade däck eller så kallade odubbade friktionsdäck. Det får inte förekomma både dubbade och odubbade däck på samma fordon. Det är tillåtet att använda odubbade friktionsdäck året runt.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå