Våra tjänster

Utbildning

Grundutbildning bilrekond - 2 dagar

Vad kommer vi göra?

Teori: Vi kommer att börja med en teoretisk del. Vi kommer framförallt att täcka kemikaliekunskap. Vad har de olika kemikalierna för egenskaper? Vad ska man använda till vad? Rätt medel till rätt typ av smuts. Vad ska man inte blanda med vad? Doseringar. I vilken ordning ska man använda produkterna? Anpassa pad, medel och maskin vid polering. Säkerhetstänk och utrustning etc.

Praktik: Vi kommer att gå igenom en helrekond av en bil från början till slut där vi börjar i tvätthallen och slutar i rekondhallen. Här kommer vi att gå igenom allt som vi tidigare pratat om i teorin och överföra det till praktiken. Vi kommer att tvätta bilen i alla steg som behövs. Vi kommer sedan att köra in i rekondhallen och gå igenom inredningen och testa på de olika metoderna som finns för att få interiören i toppskick. Sist men absolut inte minst så kommer vi att gå igenom polering av lacken, det mest avancerade steget i rekonden och också det mest viktiga att göra rätt.

För vem?

Grundutbildningen är tänkt till de som har ett stort intresse för bilvård och ganska nyligen har börjat sätta sig in i det och vill få en riktigt bra grundkunskap för att kunna jobba vidare på rätt sätt. Tex en privatperson som vill ta hand om sin egen bil på bästa sätt eller en nyanställd på en rekondfirma eller bilfirma som vill få en kickstart och slippa alla misstag man lätt gör i början.

Kontakta oss för mer information!

Kontakta oss

Vi sätter kunden i fokus och sätter kundservice som högsta prioritet. Har du frågor om produkterna vi använder eller vill du ha tips på hur du ska hålla din bil blank och fin, tveka inte att fråga.

Skicka ett meddelande

Läs mer om hur vi hanterar era personuppgifter här

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå