Vad vi gör

Om oss

Absolut högsta kvalitet

Aroslund Däck & Rekond AB har funnits sedan 2014, och från start så har vårt mål alltid varit att göra kunden 100% nöjd.

Vi utför allt från punkteringslagning till det finaste lackskyddet du kan tänka dig. Hos oss jobbar personal med god erfarenhet och hög kunskapsnivå inom områdena däck och bilvård.

Vilken bil, budget eller önskemål du än har, så är du hjärtligt välkommen in till oss.

/Joakim Andrezius, VD och delägare

Vi som jobbar här

Rätt utbildning och produkter

Vi använder marknadens bästa produkter och vi vet vad som krävs för att få din bil skinande ren. Vår personal genomgår kontinuerlig vidreutbildning, för att vi ska kunna ge dig bästa resultat.

Sedan flera år tillbaka jobbar vi med produkter från GYEON. Vi är ett av 6 certifierade center i Sverige, vilket innebär att vi får applicera ett av världens bästa – om inte det bästa – keramiska lackskydd. Hör av dig till oss för mer info om lackskydden.

Kontakta oss

Vi sätter kunden i fokus och sätter kundservice som högsta prioritet. Har du frågor om produkterna vi använder eller vill du ha tips på hur du ska hålla din bil blank och fin, tveka inte att fråga.

Skicka ett meddelande

Läs mer om hur vi hanterar era personuppgifter här

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå