Våra tjänster

Rekond

En rekond din bil förtjänar

Rekond är en förkortning av rekonditionering och innebär bland annat att man gör rent bilen både på in- och utsidan för hand samt vaxar och polerar bilens lack för att få fram glansen och förlänga lackens livslängd. Här gör vi samma förberedelser som lackförsegling, fast vi vaxar bilen som sista steg istället.

Bilens interiör dammsuger vi, golvmattorna plockas ur och tvättas. Rutorna putsas invändigt och all plast, vinyl och läder i dörrkarmar, paneler och lister rengörs med medel speciellt avsedda för varje enskilt material. Om du vill kan vi även göra en våtrengöring av bilklädseln för en extra kostnad. Vi lägger ner den tiden som krävs för att göra din bil så fin den kan bli.

Ett hett tips är att låta din bil gå genom en rekond innan försäljning. Det ökar garanterat värdet på bilen.

Läs mer om våra behandlingar nedtill och kontakta oss för tidsbokning eller frågor!

Invändig rekond + utvändig tvätt

Underhåll bilen

1 990 kr

inkl. moms

Bilen tvättas, avfettas och schamponeras. Insidan rengörs med anpassade produkter.

Boka nu!

inkl. moms

Mer information

Invändig rekond + utvändig tvätt

Bilen tvättas med kallavfettning, alkalisk avfettning och schampoo. Insidan rengörs med anpassade produkter. Vi använder medel som lämnar en fräsch doft och en snygg finish. Inga silikonbaserade produkter används.

Helrekond

Bilen tvättas, dekontamineras och leras. Vi polerar den i ett steg för att få bort dom värsta tvättreporna. Som skydd appliceras vi ett keramiskt vax som har 6 månaders hållbarhet med hydrofobisk effekt och en jättefin glans.
Insidan rengörs med anpassade produkter. Vi använder medel som lämnar en fräsch doft och en snygg finish. Inga silikonbaserade produkter används.
Motortvätt ingår.

Kontakta oss

Vi sätter kunden i fokus och sätter kundservice som högsta prioritet. Har du frågor om produkterna vi använder eller vill du ha tips på hur du ska hålla din bil blank och fin, tveka inte att fråga.

Skicka ett meddelande

Läs mer om hur vi hanterar era personuppgifter här

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå