Lång erfarenhet

Däckförsäljning i Västerås

Få rätt däck med snabb leverans

Hos oss hittar du ett omfattande urval av däck för varje fordon och varje plånbok. Vi erbjuder alla fabrikat av däck, från prisbelönta testvinnare som Goodyear, som garanterar oöverträffad prestanda och hållbarhet, till prisvärda budgetalternativ som Triangle, som levererar pålitlig kvalitet till ett fantastiskt värde.

Kostnadsfri offert?

Vänligen lämna ditt registreringsnummer och telefonnummer, så återkopplar vi med en offert. Du kan även nå oss direkt genom att ringa 021-204 10 om du föredrar det.


Snabbt, smidigt och bekymmersfritt

Ta tillfället i akt att avnjuta vårt utsökta kaffe samtidigt som du kopplar upp dig mot vårt gäst-WiFi – idealiskt för både arbete och avkoppling. Skulle du behöva röra på dig under tiden din bil är hos oss, erbjuder vi en lånebil så att du kan utföra dina ärenden utan avbrott.

Däckomläggning & Balansering

4 st hjul

1295

inkl. moms

Vi erbjuder däckomläggning och balansering av dina däck upp till 22 tum

Hjulskifte

Personbil

495

inkl. moms

All montering av nya däck sker med korrekt åtdragningsmoment för optimal säkerhet och komfort.

Lämna gamla däck

GRATIS

inkl. moms

Dina gamla däck kan du lämna kvar hos oss, vi ser till att dom får ett nytt liv!

Varför är vi så populära i Västerås?

”Med vår gedigna erfarenhet och samarbete med ledande grossister kan vi erbjuda en mycket fördelaktig prisbild utan att kompromissa med kvaliteten på vår expertis. Att välja rätt däck kan vara en utmaning när man sitter hemma framför datorn; därför är vi här för att hjälpa dig göra det bästa valet.” 

– Joakim Andrezius, Grundare Aroslund Däck & Rekond

4.7
Baserat på 95 recensioner
powered by Google
Stefan IvemoStefan Ivemo

15:56 12 Feb 24

Jan Erik AxmanJan Erik Axman

05:30 03 Nov 23
Har nu bytt däck hotell till Aroslund Däck & Rekond AB.Rätt pris och bra service, när jag kom möttes jag upp av killen som skulle byta däck och jag behövde inte vänta länge innan jag kunde åka därifrån igen. Fick också ett Förvaringsbevis där mönsterdjupet var angivet, riktigt bra!

Christian BergströmChristian Bergström

13:26 19 Oct 23

Kjell EnbergKjell Enberg

21:05 10 Jul 23
En av få däckhotell i Västerås som hade plats för våra nya tunga däck. Därtill bra pris för förvaringen och också snabb service.De skickar kallelse när det är tid att byta däck men du kan byta tid via internet.

Lisa ZimmermannLisa Zimmermann

11:46 23 May 23
snabb, vänlig och kompetent. hade en spik i däcket.

Z ZZ Z

10:14 08 Dec 22
Hej, efter tidigare ”feltryck” betyg 😌så uppdaterar jag med ett medvetet betyg🙂. Bra bemötande från leverantören men önskar lite fler alternativ på övergripande utbud på däck.

Dan zDan z

15:32 20 Apr 22
Skaffade ett däck&fälg paket med lite vägledning ifrån Jocke. Otroligt nöjd!

Nichlas SamuelsenNichlas Samuelsen

13:14 01 Dec 20
Snabb och bra service, trevligt bemötande!Lite svårt att hitta dit med Google Maps. Ligger bakom Taxi Västerås (korsningen mellan Elledningsgatan och Energigatan). Bra skyltat utanför.

js_loader

Kostnadsfri offert?

Vänligen lämna ditt registreringsnummer och telefonnummer, så återkopplar vi med en offert. Du kan även nå oss direkt genom att ringa 021-204 10 om du föredrar det.


När du får använda vinterdäck!

  • Du måste använda vinterdäck vid vinterväglag under tidsperioden 1 december – 31 mars.
  • Du får använda dubbdäck under tidsperioden 1 oktober – 15 april.
  • Det är förbjudet att använda dubbdäck under tidsperioden 16 april – 30 september om det inte är eller förväntas bli vinterväglag.

Dubbdäck och friktionsdäck

Med vinterdäck menas dubbade däck eller så kallade odubbade friktionsdäck. Det får inte förekomma både dubbade och odubbade däck på samma fordon. Det är tillåtet att använda odubbade friktionsdäck året runt.

Missa inte vårt populära däckhotell

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå