Våra tjänster

Däckhotell

Förvara dina däck på vårt Däckhotell!

Att förvara däcken hemma kan stjäla både kraft och utrymme. Låt oss hjälpa dig med att förvara dina däck på vårt däckhotell där såväl skifte, tvätt och förvaring ingår!

Efter vi skiftat däcken och innan de läggs in för förvaring så tvättar vi dessa så att de är fräscha och redo för nästa säsong. Dessutom mäter vi alltid mönsterdjupet och kontrollerar att dina däck håller bra standard. Vi grovtvättar fälgar och däck, dvs att bromsdamm och annat ingrott smuts inte tas bort.

Att förvara däcken hos oss underlättar både för er som kund och för oss som har däcken på plats och i gott skick lagom till skiftet.

Pris: 995 kr / säsong
(Inkl skifte, förvaring och tvätt)

Boka tid

Kontakta oss

Vi sätter kunden i fokus och sätter kundservice som högsta prioritet. Har du frågor om produkterna vi använder eller vill du ha tips på hur du ska hålla din bil blank och fin, tveka inte att fråga.

Skicka ett meddelande

Läs mer om hur vi hanterar era personuppgifter här

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå