Våra tjänster

Lackförsegling

För en magnifik glans!

En lackförsegling skyddar lacken och får den att glänsa som om den vore ny!

All vår personal har genomgått utbildningar för att kunna ge dig bästa möjliga resultat. Först tvättas bilen helt ren från asfaltsfläckar, flygrost, insekter och annat som etsat sig fast. Sedan leras bilen, att lera bilen betyder att vi tar bort alla bundna föroreningar på toppen av lackens yta som tvätten inte får bort.

Nästa steg är att polera bort reporna från lacken för att sedan lägga på en finish. Finishen gör att du får ett djup I lacken och den glänser som ny. Det sista vi gör är att lägga på lackförseglingen, vilket skyddar lacken mot; avfettning, UV-strålar, insekter, tjära och tvättrepor och ger en otrolig vattenavstötande förmåga. Vi lägger alltid ner den tiden det behövs för att få din bil som ny.

Läs mer om våra behandlingar nedtill. Klicka här för att boka en tid!

Baspaketet

Hållbarhet 5 år

fr. 4 900 kr

inkl. moms

Bilen tvättas, poleras (ej lackkorrigering) och lackskyddas med Gyeon Infinite. Passar perfekt för nya bilar.

LÄS MER & BOKA NU!

Guldpaketet

Hållbarhet ca 5 år

7 990 kr

inkl. moms

Bilen tvättas, poleras i 2-3 steg och lackskyddas med GYEON Infinite type 2, ett av marknadens bästa skydd.

Läs mer

Platinumpaketet

Hållbarhet ca 5 år

10 995 kr

inkl. moms

Bilen får samma behandling som guldpaketet, men även rutor, fälgar och inredning får toppbehandling. Fälgar tas av, rengörs och skyddas med Gyeon Rim. All plast får skydd av Gyeon Trim, rutorna behandlas med Gyeon View och säten med Fabriccoat eller Leathershield.

Läs mer

Häng med när vi behandlar denna fina MB EQC med vårt platinumpaket!

Kontakta oss

Vi sätter kunden i fokus och sätter kundservice som högsta prioritet. Har du frågor om produkterna vi använder eller vill du ha tips på hur du ska hålla din bil blank och fin, tveka inte att fråga.

Skicka ett meddelande

Läs mer om hur vi hanterar era personuppgifter här

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå