Våra tjänster

Stenskottsfolie / PPF

Skydda din bil mot stenskott

Vi monterar stenskottsfilm (PPF) av märket Premiumshield. Vi har valt att arbeta med Premiumshield av flera anledningar.

– De har marknadens största utbud på figurskurna mallar. Vilket innebär att vi aldrig behöver sätta kniven i filmen och därmed riskera att skära i lacken.
– Premiumshield elite self healing är självläkande, vilket innebär att mindre skador och tvättrepor läker sig självt, även utan värme.
– I och med att folien är figurskuren så kommer du inte att se den. Skarvarna hamnar där dom ska vara och det är lätt att ersätta delar som eventuellt blir krockskadade.
– Premiumshield elite self healing har 10 års garanti mot gulnader, krackelingar

Vi polerar alla delar innan vi sätter PPF. Ytan ska vara så fin den kan bli innan folien appliceras. Det går även att lägga keramiskt skydd på folien för att hålla den mer lättskött flera år framöver.

Kontakta oss för offert!

Stenskottsfolie / PPF Standard-kit

Stenskottsfolie / PPF Extended-kit

Stenskottsfolie / PPF FullCar-kit

Stenskottsfolie / PPF Bakskärmar

Stenskottsfolie / PPF Lastskydd bagage

Stenskottsfolie / PPF Strålkastare

Kontakta oss

Vi sätter kunden i fokus och sätter kundservice som högsta prioritet. Har du frågor om produkterna vi använder eller vill du ha tips på hur du ska hålla din bil blank och fin, tveka inte att fråga.

Skicka ett meddelande

Läs mer om hur vi hanterar era personuppgifter här

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå