Våra tjänster

Lackförsegling - Guld

Guldpaketet

Bilen tvättas, dekontamineras och leras. Vi polerar i 2 eller 3 steg, beroende på lackens skick.

Som skydd lägger vi GYEON DuraFlex som är marknadens absolut vassaste produkt. Duraflex är inte bara Gyeons bästa, utan ett av marknadens allra bästa lackförseglingar. För att få lägga detta lackskydd måste man vara ”Certified Detailer” vilket kräver utbildning och godkännande av Gyeon.

Denna keramiska lackförsegling ger en svårslagen kombination av glans, skydd, hydrofobicitet och hållbarhet i samma produkt. När lackskyddet härdat blir det hårt som sten, ger en superhydrofobisk effekt för lättare underhållstvätt samt ett helt magnifik glans i lacken. Duraflex läggs i två skikt. Basskiktet Q2 Base ger ett extremt slitstark och tålig bas som skyddar mot slitage, repor och starka kemikalier. Toppskiktet Q2 Flexi appliceras ovanpå som en ”top coat” och ger en fantastisk glans och vattenavstötning

Baspaketet

Hållbarhet 24 mån

fr. 3 900 kr

inkl. moms

Bilen tvättas, poleras (ej lackkorrigering) och lackskyddas med Gyeon CanCoat PRO för glans och skydd.

Silverpaketet

Hållbarhet 24 mån

fr. 5 990 kr

inkl. moms

Bilen tvättas, poleras i 2-3 steg och lackskyddas med GYEON CanCoat PRO, för maxad glans och skydd.

Läs mer

Platinumpaketet

Hållbarhet ca 5 år

10 995 kr

inkl. moms

Bilen får samma behandling som guldpaketet, men även rutor, fälgar och inredning får toppbehandling.

Läs mer

Kontakta oss

Vi sätter kunden i fokus och sätter kundservice som högsta prioritet. Har du frågor om produkterna vi använder eller vill du ha tips på hur du ska hålla din bil blank och fin, tveka inte att fråga.

Skicka ett meddelande

Läs mer om hur vi hanterar era personuppgifter här

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå