Våra tjänster

Lackförsegling - Platinum

Platinumpaketet

Paketet för din som älskar din bil och vill ge den bästa skydd från topp till tå. Bilen tvättas, dekontamineras och leras. Vi polerar i 2 eller 3 steg, beroende på lackens skick.

Som skydd lägger vi GYEON Infinite Type 2 som är ett av marknadens absolut vassaste produkter. Infinite är baserad på SiO2-teknologin som bildar ett starkt skyddande lager mot kemikalier. Du får mycket fina vattenavstötande egenskaper och en ”wet-look” som gör att du får ett otroligt djup i lacken. Skyddet läggs i 2 lager. Först Base-coaten som ger en hård och slitstark yta och sedan top-coaten som ger mer glans och avrinningeffekt. Vi lämnar 5 år garanti, med återbehandling efter 2 år (1900:-). Men sköter du din tvätt till punkt och pricka så håller skyddet det som namnet står för; ”För evigt”. För att få lägga detta lackskydd måste man vara ”Certified Detailer” vilket kräver utbildning och godkännande av Gyeon.

Vi behandlar alla rutor med GYEON View. Det ger rutorna en fantastisk vattenavstötning och en självrengörande effekt. Hållbarhet ca 12 månader på framrutan och 36 månader på sidorutorna.

Fälgarna plockas av och görs rent både på utsida och insida. Poleras vid behov för optimal glans. Vi appliceras GYEON Rim som är ett keramiskt skydd som tål extremt höga temperaturer, aggressiva kemikalier, bromsdamm och övriga skadliga partiklar från bromsklossar.

Inredningen görs rent och behandlas med anpassade produkter, såsom Leathershield, Fabriccoat och Trim. Alla är keramiska produkter och är självklart från GYEON.

*invändig rekond ingår i detta paket

*Lånebil finns för 200;-/dygn

Baspaketet

Hållbarhet 24 mån

fr. 4 900 kr

inkl. moms

Bilen tvättas, poleras (ej lackkorrigering) och lackskyddas med Gyeon CanCoat PRO för glans och skydd.

läs mer

Guldpaketet

Hållbarhet ca 5 år

8 700 kr

inkl. moms

Bilen tvättas, poleras i 2-3 steg och lackskyddas med GYEON Duraflex, för ett av marknadens bästa lackskydd och glans.

Läs mer

Kontakta oss

Vi sätter kunden i fokus och sätter kundservice som högsta prioritet. Har du frågor om produkterna vi använder eller vill du ha tips på hur du ska hålla din bil blank och fin, tveka inte att fråga.

Skicka ett meddelande

Läs mer om hur vi hanterar era personuppgifter här

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå