Våra tjänster

Lackförsegling - Platinum

Platinumpaketet

Paketet för din som älskar din bil och vill ge den bästa skydd från topp till tå. Bilen tvättas, dekontamineras och leras. Vi polerar i 2 eller 3 steg, beroende på lackens skick.

Som skydd lägger vi GYEON DuraFlex som är marknadens absolut vassaste produkt. Duraflex är inte bara Gyeons bästa, utan ett av marknadens allra bästa lackförseglingar. Denna keramiska lackförsegling ger en svårslagen kombination av glans, skydd, hydrofobicitet och hållbarhet i samma produkt. När lackskyddet härdat blir det hårt som sten, ger en superhydrofobisk effekt för lättare underhållstvätt samt ett helt magnifik glans i lacken. Duraflex läggs i två skikt. Basskiktet Q2 Base ger ett extremt slitstark och tålig bas som skyddar mot slitage, repor och starka kemikalier. Toppskiktet Q2 Flexi appliceras ovanpå som en ”top coat” och ger en fantastisk glans och vattenavstötning

Vi behandlar alla rutor med GYEON View. Det ger rutorna en fantastisk vattenavstötning och en självrengörande effekt. Hållbarhet ca 12 månader på framrutan och 36 månader på sidorutorna.

Fälgarna plockas av och görs rent både på utsida och insida. Poleras vid behov för optimal glans. Vi appliceras GYEON Rim som är ett keramiskt skydd som tål extremt höga temperaturer, aggressiva kemikalier, bromsdamm och övriga skadliga partiklar från bromsklossar.

Inredningen görs rent och behandlas med anpassade produkter, såsom Leathershield, Fabriccoat och Trim. Alla är keramiska produkter och är självklart från GYEON.

Baspaketet

Hållbarhet 24 mån

fr. 3 900 kr

inkl. moms

Bilen tvättas, poleras (ej lackkorrigering) och lackskyddas med Gyeon CanCoat PRO för glans och skydd.

läs mer

Silverpaketet

Hållbarhet 24 mån

fr. 5 990 kr

inkl. moms

Bilen tvättas, poleras i 2-3 steg och lackskyddas med GYEON CanCoat PRO, för maxad glans och skydd.

Läs mer

Guldpaketet

Hållbarhet ca 5 år

8 490 kr

inkl. moms

Bilen tvättas, poleras i 2-3 steg och lackskyddas med GYEON Duraflex, för ett av marknadens bästa lackskydd och glans.

Läs mer

Kontakta oss

Vi sätter kunden i fokus och sätter kundservice som högsta prioritet. Har du frågor om produkterna vi använder eller vill du ha tips på hur du ska hålla din bil blank och fin, tveka inte att fråga.

Skicka ett meddelande

Läs mer om hur vi hanterar era personuppgifter här

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå