Våra tjänster

Lackförsegling - Bas

Baspaketet

Bilen tvättas, dekontamineras och leras. Vi polerar bilen (ej lackkorrigering) och som skydd lägger vi GYEON Infinite Type 2 som är ett av marknadens absolut vassaste produkter. Infinite är baserad på SiO2-teknologin som bildar ett starkt skyddande lager mot kemikalier. Du får mycket fina vattenavstötande egenskaper och en ”wet-look” som gör att du får ett otroligt djup i lacken. Skyddet läggs i 2 lager. Först Base-coaten som ger en hård och slitstark yta och sedan top-coaten som ger mer glans och avrinningeffekt. Vi lämnar 5 år garanti, med återbehandling efter 18 mån (2900:-). Men sköter du din tvätt till punkt och pricka så håller skyddet det som namnet står för; ”För evigt”. För att få lägga detta lackskydd måste man vara ”Certified Detailer” vilket kräver utbildning och godkännande av Gyeon.

Baspaketet passar utmärkt för helt nya bilar. Eller om du vill ha upp glansen på din gamla bil och även ha ett bra keramiskt skydd.

*Det ingår alltid rengöring av gummimattor, dörrgångar och rutor.

*Invändig rekond går att lägga till för 1500:- (ord. 1990:-)

*Lånebil finns för 249:-/dygn

Guldpaketet

Hållbarhet ca 5 år

8 700 kr

inkl. moms

Bilen tvättas, poleras i 2-3 steg och lackskyddas med GYEON Duraflex, för ett av marknadens bästa lackskydd och glans.

Läs mer

Platinumpaketet

Hållbarhet ca 5 år

10 995 kr

inkl. moms

Bilen får samma behandling som guldpaketet, men även rutor, fälgar och inredning får toppbehandling.

Läs mer

Kontakta oss

Vi sätter kunden i fokus och sätter kundservice som högsta prioritet. Har du frågor om produkterna vi använder eller vill du ha tips på hur du ska hålla din bil blank och fin, tveka inte att fråga.

Skicka ett meddelande

Läs mer om hur vi hanterar era personuppgifter här

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå